S* Love On Delivery Dancing Queen S* Ragmanstazz Lottie S*Cassus Infinity


S* Ragmanstazz Lottie

 - avelshona

 

Kallas Lottie
Född 2010-07-03
Färg Rag n - Brunmaskad colourpoint
Vikt 2,9 kg vid 6 månaders ålder
Far

CH S* Love On Delivery I´m Bad

Mor S* Love On Delivery Dancing Queen
Stamtavla [klicka här]
Tester

- DNA HCM- 1 N/N genom föräldrar

- Ultraljud HCM: UA sommaren 2012

- Ultraljud CIN: UA sommaren 2012

 Lottie är från min första kull och hon är mycket speciell för mig.

Bara några timmar gammal så knep hon mitt hjärta, hon har något speciellt över sig  som är svårt att förklara. Jag hoppas och tror mycket på att hon kan föra mitt avelsarbete vidare.
Hon har en kraftig benstomme och kommer troligtvis att bli en medel stor hona. Idag är hon 6 månader och väger redan 2,9 kilo. Hennes pälskvalité är super, den är silkig, sval och väldigt lättsköt. Öron placeringen är bra på henne och kinder och typ kommer nog att komma. Fick jag önska så skulle hennes ögon färg kunna bli lite bättre än vad den är idag.
   
Lottie är familjens lilla busfia och tar verkligen för sig av livet. Det är svårt att ha tråkig när man har Lottie för det händer alltid något nytt spännande varje dag med henne. Hon är nästan som en hund till sättet, kan kanske bero på att Tessie (familjens Chihuahua) och Lottie har vuxit upp tillsammans. Dessa två busar, sover, leker och myser tillsammans. Hon har ett underbart temperament och är väldigt social precis som en Ragdoll ska vara.

Hon älskar mat i alla former, vilket hon måste ha ärvt efter pappa sin som också var ett riktigt matvrak som liten. Om katter fick välja ett yrke så skulle Lottie hålla på med datorer, för hennes favorit sysselsättning är att sitta vid dator skärmen och titta.- GALLERI -
http://queeni.ragmanstazz.se/#7
 
Då bildgalleriet är igång kan du klicka på fyrkanten i vänstra hörnet så får du korten i helskärm