S* Love On Delivery Dancing Queen PR S* Love On Delivery Cotton Jenny S* Ragmanstazz Lottie S*Cassus Infinity


S* Cassus Infinity

 - avelshona

 

Kallas Flingan
Född 2011-05-08
Färg Rag n 04 - Brunmaskad mitted
Vikt 4,2 kg
Far

Cassus Roll the Dice, Rag n 04

Mor Cassus Satin Satin, Rag a 03
Stamtavla [klicka här]
Tester - DNA HCM 1 N/N
- Ultraljud HCM sommar 2012
- Ultraljud CIN sommar 2012

 Har under en längre tid letat efter nya linjer till uppfödningen, därför blev jag jätteglad då Susanne kontaktade mig. Hon hade två tänkbara honor till avel som jag gärna fick komma och titta på. Jag fastnade direkt för denna ljuvliga lilla mitted tjej som genast kom fram och hälsade. Hon showade runt i bebishagen och verkligen visade upp sig. Så ett par veckor senare flyttade Flingan in hos oss.
 

Till en början var hon väldigt blyg och försiktig. Hennes trygghet var hos dottern och hon gick inte utanför hennes tröskel. Men idag är hon en tuff liten tjej som tar för sig av livets äventyr. Hennes bästis är Chihuahuan Tessie, dem två kan verkligen busa i timmar tillsammans. Flingan älskar att äta det spelar ingen roll om det är kaffe, ägg, chips, choklad, har ännu inte stött på något som hon inte har tuggat i sig gladeligen. Hon är en mycket social och prat glad katt, hon talar verkligen om om det är något som inte är till hennes belåtenhet. Hon sätter igång och prata och spinna på samma gång när man tittar på henne. Börjar man sedan att klappa på henne slänger hon sig på rygg och spinner så golvet vibrerar. Hon har ett super mysigt temperament.
 

Tyvärr så har hon en brun haka vilken gör att hon inte kommer att ställas ut. Men hon har så många andra bra kvaliteter som uppväger denna haka. Hon har en kraftig benstomme och jag tror att hon kommer bli en stor hona, det var framför allt storleken jag letade efter.
 

Stort tack till Susanne på Cassus, för förtroendet att få köpa denna lilla pärla! <3
 - GALLERI -
 


7,5 vecka


7,5 vecka


7,5 vecka


7,5 vecka


7,5 vecka