S* Love On Delivery Mannish Boy

S* Love On Delivery I`m Bad

S* Love On Delivery Mannish Boy
 
- kastrat, hane
 

Kallas Zorro
Född 2007-05-12
Färg RAG n - Brunmaskad colourpoint
Vikt 6,9 kg
Far

IC S* Vilda Western´s Noble Nelson, RAG n

Mor

CH S* Sheltieblue Ragga Morning Sunshine, RAG n03

Stamtavla [klicka här]

 


 

Zorro är en cool kille, gillar att ligga och spana in dem andra katterna.

Han har blivit drillad och kommer som ett skott då man ropar hans namn, han kan även sitt, så han är nästan som en hund. Han pratar väldigt mycket och är otroligt social. Han hatar att vara ensam och följer med en vart man än går, blir han själv för en stund börjar han att gnälla och undra vart man är. Detta är en mycket gosig kille och älskar att mysa med alla i familjen. Skulle vi mot förmodan missa honom kommer han med sitt stora huvud och stångar mot oss. Han tycker om att ligga i våra sängar och mysa på morgonen tillsammans med hundar och oss.

Zorro är en sådan katt som inte skulle klara sig utan sällskap. Han vill nästan alltid ha någon vid sin sida och letar upp någon att mysa med eller bara umgås och tvätta varandra lite. Han sitter vid dörren och nästan vinkar av en på morgonen och han är först med att möta oss vid dörren. När vi får besök är han först med att hälsa dem välkomna och alla ska noga nosas igenom. Zorro är otroligt snäll och vi har nog aldrig sett honom bli arg. Alla tyr sig till honom (speciellt Queeni) och han ger flocken en trygghet eftersom han är så lugn. Han har ett helt underbart temperament och är en riktig charmör.

 

Han har en liten egenhet, han dricker bara vatten från en rinnande kran. Detta medför att varje gång någon ska gå på toaletten så har man Zorro i haserna. Att han är en Ragdoll kan man inte ta miste på, när han sover ligger han på rygg med tassarna i luften och ibland hänger tungan utanför. Han kan konsten med att slappna av totalt.

Han trivdes inte som fertil och åt knappt någon mat och pälsen blev tunn. Det gjorde valet lätt för oss att kastrera honom och nu börjar han öka i vikt och få tillbaka sin päls.

 
 


- GALLERI -

http://queeni.ragmanstazz.se/#1
Då bildgalleriet är igång kan du klicka på fyrkanten i vänstra hörnet så får du korten i helskärm